Autentická pákistánská kuchyně

Indus Grill Restaurant je rodinná restaurace, založená pákistánskou rodinou Farzand, žijící v Čechách. Přinášíme vám pravou pákistánskou kuchyni s největším důrazem na kvalitu. Naše restaurace se specializuje na grilování v tandúru – tradiční peci na uhlí.

Pákistánská kuchyně, podobně jako indická kuchyně využívá velké množství koření a bylinek, a proto je chuťově velice výrazná. Jako základ většiny jídel používá česnek a zázvor. Na rozdíl od vegetariánských indických pokrmů tu však najdete bohaté využití nejrůznějších druhů masa – hovězí, kuřecí, jehněčí, a ryby (kromě vepřového). V našem tandúru připravujeme ploché chleby naan, které se dávají na stěnách. Maso a zelenina se dávají na jehle, které se pak vloží do pece.

Advertisements

Napsat komentář

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.